IPhone Backup Maken Van IPhone Naar Pc Of Laptop Via Windows En Itunes

Đánh giá

Sinds een update staat er op de opstartpagina “Activeer Windows, ga naar instellingen om Windows te activeren”, maar Windows werkt verder prima. Microsoft kan op den duur besluiten dat de niet geactiveerde Windows 10 geen updates meer krijgen, wat ten kosten gaat van de beveiliging. Ze kunnen besluiten dat je alleen nog apps kunt installeren vanaf de Microsoft Store, zoals dit met Windows in S modus al is.

  • Geef eventueel aan of het bestand in de doelmap vervangen moet worden.
  • Die hele integratie zit alleen maar in de weg en het verzamelt alleen maar meer informatie die ze helemaal niet nodig hebben.
  • Ik ben ingelogd, en weet niet hoe vervelend MacOS is als je niet inlogt.
  • In Microsoft Edge kun je je geschiedenis verwijderen door naar de drie puntjes te gaan rechtsboven in je scherm, vervolgens kies je voor ‘Geschiedenis’.

Daarnaast heb je kunnen lezen hoe je een Microsoft account kunt aanmaken en welke mogelijkheden er hiervoor zijn. Er zijn naast het werken aan documenten en het opslaan van de bestanden nog enorm veel mogelijkheden waarvoor de computer gebruikt kan worden. Wanneer je een Windows computer installeert kom je voor de keuze te staan om Microsoft OneDrive te gebruiken in combinatie met of zonder Office pakket. Dit is dan in combinatie met het Office pakket waardoor er gewerkt kan worden aan verscheidene soorten documenten. Een licentie voor Microsoft kost 69 euro per jaar of 7 euro per maand.

Automatisch Cookies Van Firefox Verwijderen

Belangrijke bestanden op je smartphone wil je natuurlijk niet kwijtraken. Wat als je telefoon ineens kapot gaat of wordt gestolen? Om te voorkomen dat je al jouw foto’s, contacten, WhatsApp-gesprekken en andere belangrijke bestanden kwijtraakt, kun je het beste regelmatig een back-up van deze bestanden maken. Een back-up is een reservekopie van alle bestanden die je op je smartphone hebt staan. Hoef je niet van ieder bestand een complete geschiedenis van wijzigingen per uur of dag?

Ook hier meld je jezelf weer aan met je Microsoft Account (Email + Wachtwoord). In géén van de gevallen kun je de code dus opnieuw gebruiken, die is immers al gekoppeld aan je Account. Stel dat je windows of office opnieuw wilt installeren of wilt gaan upgraden en je hebt de productsleutel download nu niet meer, dan kan het programma ProduKey helpen. Dit programma graaft diep in het registry om de benodigde informatie te verzamelen en zo de benodigde codes te achterhalen.

Een Back

Klik in het nieuwe venster achter ‘Firefox zal’ op het uitklapbare menu. Dit heeft geen invloed op de prijs van de producten of op ons selectieproces. Dit stelt ons in staat om ons ding te blijven doen, terwijl we geen vervelende advertenties hoeven te tonen.

Het hoofdkantoor staat in Ierland maar ze hebben wereldwijd verschillende locaties. In Nederland staat het Google kantoor in Amsterdam. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Opgeslagen back-ups kun je terugzetten naar vergelijkbare apparaten. Dit betekent concreet dat je een Windows-back-up kunt terugzetten naar een ander Windows-apparaat, maar niet naar bijvoorbeeld een Mac. Je kunt desgewenst een naam aan de back-up toekennen.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *